Anmälan till Synsam Padel Cup 2023

SPC 2023
För tredje året i rad återvänder Synsam Padel Cup till Borgholm. Tävlingen avgörs den 11 - 12 juli på Padel Arena Borgholm. Tävlingsklasserna är fördelade på flickor och pojkar i åldrarna 14, 16 och 18 år. Deltagare från flera länder kommer göra upp om segern och den åtråvärda Fabrice Pastor Trophy.

 

Anmälan sker senast den 26 juni 2023 via Rankedin här.

 

Synsam Padel Cup är en ungdomsturnering med stora internationella ambitioner som lanserades 2021. Turneringen spelas årligen i Borgholm på Öland under Victoriadagarna i samband med Kronprinsessan Victorias födelsedag.. Bakom initiativet står Victoriadagarna, Synsam, Fabrice Pastor med Monte Carlo International Sports och APT Padel Tour, samt Padel Arena Borgholm.

 

Målsättningen med turneringen är att bidra till padelsportens utveckling i Sverige och världen genom att erbjuda en internationell, prestigefylld ungdomsturnering för framtidens padelstjärnor. Turneringen ska sträva efter att vara inspirerande för såväl spelare som ledare. Barn och ungdomar ska få möjlighet att dela erfarenheter med likasinnade, utveckla sitt spel och tävla i internationell konkurrens.

 

APT Padel Tour är en global professionell padeltour för både damer och herrar, grundad av Fabrice Pastor. APT:s målsättning är att få padelsporten att växa globalt.
Synsam är en av Europas ledande aktörer inom optik och är engagerade i barn och ungas möjlighet till en aktiv livsstil.
Padel Arena Borgholm är en av Sveriges modernaste padelanläggningar med fyra utomhusbanor, två inomhusbanor, två väderskyddade banor och två singelbanor - alla med professionell standard och med bästa läge i centrala Borgholm.